Taller mecànic de referència

Des de la seva inauguració l’any 1985, Serveis Panella ha esdevingut un taller mecànic de referència en la reparació de vehicles comercials i industrials a la província de Girona.

 

Serveis Panella és un Servei Oficial Bosch des de l’any 1995. El taller disposa d’aules equipades amb les més avançades tecnologies de formació multimèdia i equips de videoconferència. Dins d’aquests espais, inaugurats l’any 2000, s’organitzen cursos tècnics adreçats als professionals de la mecànica i cursos de conducció de carretons elevadors.

 

L’any 2002 Serveis Panella consolida el seu servei de venda i reparació de maquinària, i és nomenat concessionari oficial de diverses marques de carretons elevadors, vehicles elèctrics i màquines escombracarrers.

Més de 4.000 m2 destinats a serveis de mecànica, recanvis i exposició de vehicles.

Amb l'objectiu de consolidar i millorar la seva posició Serveis Panella disposa actualment d’unes instal·lacions de més de 4.000 m2 destinats a serveis de mecànica, recanvis i exposició de vehicles.

 

Cronologia de l’evolució de Serveis Panella

1985

Inici de l’activitat de Serveis Panella.

1995

Primera ampliació de les instal·lacions i nomenament com a Servei Oficial Bosch.

2000

Construcció de dues aules destinades a formació.

2002

Serveis Panella es converteix en concessionari oficial de les marques de carretons elevadors: MITSUBISHI, NICHIYU, DAMBACH, HUBTEX, MERLO, AUSA, de la marca de vehicles elèctrics GOUPIL i dels fabricants de maquinària escombracarrers: MHF i HAKO.

2005

Segona ampliació de les instal·lacions. Més de 4.000 m2 destinats als serveis de mecànica, recanvis i exposició de vehicles.

2010

Comercialitzem la gamma de manutenció 100% inoxidable de l’empresa ULMA INOXTRUCK.

2011

Rebem la certificació en el compliment de la norma ISO9001 per part de l’empresa certificadora TÜV INTERCERT.

2013

Serveis Panella és nomenat distribuïdor de la gamma comercial de POLARIS, incorporem al nostre catàleg de vehicles elèctric la marca GEM i RANGER.

2015

Serveis Panella és nomenat distribuïdor per a la provincia de Girona de la marca catalana AUSA, fabricant de de carretons elevadors 4x4, dumpers rígids i articulables i manipuladors telescòpics.

2016

Es dóna vida pròpia al negoci de mobilitat i neteja urbana i es converteix en una empresa més del grup ENVIROCAT SERVEIS SL, on es distribuiexen les marques de AUSA URBAN, ALKE, MERLO, KARCHER CAYVOL.

2017

Ens adherim al Conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per fomentar la formació DUAL.

2020

Es renova la imatge de l’empresa en la commemoració dels 35 anys de la fundació de l’empresa.

2022

El 13 de novembre es concedeix a Narcís Panella i Xifra, el premi Narcís Casas i Masgrau per part de la patronal de tallers de Girona (CORVE).

2022

A finals d’any, Serveis Panella es desvincula de l’accionariat d’Envirocat Serveis SL.