Mitsubishi Forklift Trucks

Quan la fiabilitat ho és tot

Mitsubishi disposa d'una àmplia gamma de solucions per a la manutenció de càrregues, també oferim opcions de finançament en la compraopcions de rènting i lloguer de tota mena, des d'un sol dia, per absorbir puntes de feina o rènting a llarg termini per garantir una despesa fixa en el temps, sense sorpreses en avaries de la màquina. El client coneix el que paga des de el primer moment fins a l'últim.

 

Carretons elevadors elèctrics

Àmplia gamma de carretons elèctrics de 3 i 4 rodes, de fins a 5 tones de capacitat. Els carretons elevadors Mitsubishi poden amb les tasques més dures i els torns més llargs. Equipats amb bateries de tracció de 24V, 48V i 80V, també hi ha l'opció de bateries de liti.

MÉS INFORMACIÓ

Carretons elevadors dièsel

Els carretons elevadors Mitsubishi són contrapesades robustes i fiables amb control avançat d'emissions pel compliment de les normatives més exigents.

MÉS INFORMACIÓ

Màquines d’interior

Totes les necessitats de moviment de càrregues dins un magatzem poden ser satisfetes amb la gamma de transpaletes manuals, elèctriques, apiladors i retràctils que ofereix la marca Mitsubishi.

MÉS INFORMACIÓ