General

La ITV

La Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) és una prova obligatòria que s'ha de passar periòdicament per verificar que el teu vehicle compleix amb les normatives de seguretat i emissions establertes per la llei. A Serveis Panella revisem tots els punts importants pre ITV per assegurar-nos l'èxit.

Comprovació que els pneumàtics estiguin en bon estat, amb la profunditat de dibuix suficient i sense esquerdes o deformacions. És important assegurar que la pressió dels pneumàtics sigui la correcta segons les especificacions del fabricant.

Comprovar els sistemes d'il·luminació: Verificar que totes les llums del vehicle estiguin en bon estat i funcionin correctament, incloent els llums de carretera, llums de fre, llums de matrícula i llums indicadores de direcció.

Verificar els frens: Comprovar que els frens estiguin en bon estat i funcionin correctament. Si escoltes sorolls estranys al pressionar el pedal de fren, podria indicar que els frens estan desgastats o que hi ha altres problemes.

Comprovar els fluids del vehicle: Verificar que tots els fluids del vehicle estiguin al nivell adequat, incloent l'oli del motor, el líquid refrigerant i el líquid dels frens.

Revisar els cinturons de seguretat per assegurar que tots els cinturons de seguretat estiguin en bon estat i funcionin correctament.

Revisar que els vidres i miralls estiguin nets i en bon estat.

Verificar l'emissió de gasos: Si el teu vehicle té més de 4 anys, hauràs de passar una prova d'emissió de gasos. Ens assegurem que el motor estigui en bon estat i que no emeti excessos de gasos contaminants.

Aquestes són algunes de les coses que fem per preparar el teu vehicle per a la ITV. Demana la teva cita per a una revisió abans de la prova.

Blog

Es tracta d'un fenomen físic que es produeix quan les rodes del vehicle perden l'adhesió a la carretera a causa dels efectes de la pluja. En altres...

General

La ITV

La Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) és una prova obligatòria que s'ha de passar periòdicament per verificar que el teu vehicle compleix amb...

Durant l'estiu, les temperatures poden ser molt altes i això pot afectar el rendiment del teu vehicle. Aquí tens alguns consells per mantenir el...

Aquí tens cinc consells per conduir de forma segura durant l'estiu: Mantenir el vehicle en bones condicions: Durant l'estiu, les temperatures...

Amb l'arribada de la primavera, molts conductors comencen a utilitzar l'aire condicionat del seu vehicle per mantenir una temperatura còmoda a...